Vis meny English

Tim Rudi Veiteberg

Lederutvikler og rådgiver. Kjernekompetanse innen talent og lederutvikling, med særinteresse for koblingen mentale prosesser og prestasjoner.

Verdier

Tim Rudi er lidenskapelig opptatt av læring, vekst og utvikling, og hvordan mentale prosesser kan fremme eller hemme prestasjoner. Dette har vært grunnlaget i hans personlige og faglige reise i både utdanning og jobb. Han er også sterkt drevet at mellommenneskelige verdier som tillit, rettferdighet og respekt.

Erfaring

Tim Rudi har lang erfaring med talentutvikling, kompetanseutvikling og ledertrening. Han har utøvd sin særinteresse for koblingen mellom mentale prosesser og prestasjoner gjennom mange år fra Forsvaret i sitt arbeid med utdanning av lagførere, troppssjefer og soldater på spesialist og ledelsesnivå. Han har lang erfaring med talent og lederutvikling i næringslivet.

Utdanning

Master i Human Resource Management, med fordypning i organisasjonsutvikling og ledelse fra Golden Gate University i San Francisco. Han har også utdanning innen markedsføring med spesialisering i salg og salgsledelse fra Handelshøyskolen BI, samt en rekke universitets-kurs i HMS-ledelse og konfliktløsning.

Peder Lysholm Daviknes
Cristián Coo Calcagni